Bij A-Queen Dienstencheques atelier is kwaliteit onze eerste prioriteit. Onze werknemers worden steeds bijgeschoold en gecoacht zodat we u de beste service aanbieden.

Onze troeven

Transparante vergoeding

U betaalt bij ons enkel de prijs van de dienstencheque zonder extra kosten. Bij veel andere bedrijven worden bijkomende kosten aangerekend o.a. administratie, verzekering, enz … bij A-Queen betaalt u enkel voor onze kwalitatieve dienstverlening.

Betrouwbare service

Onze huishoudelijke hulpverleners worden voortdurend opgeleid en gaan met veel respect en professionaliteit te werk. Zo kan u ons met een gerust hart uw huis toevertrouwen.

Persoonlijke aanpak

Voordat onze hulpverleners aan de slag gaan, krijgt u een bezoek van één van onze verantwoordelijke. Tijdens dit bezoek wordt een persoonlijk plan opgesteld naar uw behoefte. Zo is onze dienstverlening volledig op maat van uw verwachtingen.

A-Queen is een bedrijf dat uniek is op het gebied van personeelsbeheer. We leggen de nadruk op respect en aandacht voor onze medewerkers. Door rekening te houden met work-life balance kunnen we garanderen dat onze werknemers steeds met een glimlach uw huis poetsen.

 

Elke schoonmaakster heeft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de huisruimtes schoon te maken. Ze zijn allemaal bekend met de prioriteiten van de klant en de taken die zijn vastgelegd. Iedereen krijgt een training op maat van de specifieke activiteiten van de klant. A-Queen biedt ter plaatse strategische training met betrekking tot reinigingsmethoden, kennis van de juiste producten en apparatuur voor de betreffende omgevingen en de veiligheidsnormen.

Een bedrijf dat zich bewust is van het delen van zijn waarden en dat zowel zijn klanten als zijn medewerkers respecteert.

We motiveren onze teams en dankzij werk dat wordt vergoed volgens de wettelijke schaal krijgen zij echte financiële onafhankelijkheid bieden.